tisdag 23 mars 2010

Längtan efter grönt

Att flytta in mina tyger, pysselgrejer, syprylar o annat smått o gott tar en evig tid. Får åka en vända till tippen och Erikshjälpen efter att ha rensat o flyttat in i chiffonjen. Inget jag gjorde på några minuter precis för jag är inte klar ännu.
Kikade i mitt linneskåp efter en sak och vad fick jag se där om inte denna ljusstake som jag köpte i en antikhandel i Göteborg för säkert 18 år sen, hade helt glömt den men jag har gått o sneglat på en liknande hos Rutans. Så nu står den på buffen bredvid stora fågelburen o jag tycker de passar fint ihop.
Längtan i hjärtat, ja förresten i hela kroppen efter grönt är så stor så stor. Längtar så att få sitta här på min favoritplats i trädgården. Där under vår lilla paviljong känner jag ett sånt lugn, och kan släppa allt o bara njuta av trädgården omkring mig.
Lite mer av trädgården med den lilla lilla dammen och härlig grönska.
Nä....nu är det dags att gå o lägga sig, och drömma sig bort för det är ju en arbetsdag imorgon igen.
Sov gott
Annelie

5 kommentarer:

 1. Hej Annelie!
  Mmm.. vilka längtansfulla bilder du visar.. Härligt! Jag planerar lite grand för min trädgård. Vill köpa lite nya buskar bla..

  Vaad fin din chiffonje blev!! Superläcker!!

  Ha en fin dag!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. hej.
  kikar in på din kreativa sida,vilken härlig blogg du har.
  så himla kul med nya bloggerskor.
  ha en underbar dag
  kram erica

  SvaraRadera
 3. fina sommarbilder.
  kram
  hanna

  SvaraRadera
 4. Åh, vilka härliga trädgårdsbilder, så härligt med sommar!

  Vad fin chiffonjen blev!!!!

  Trevlig kväll!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Hej Annelie! Tack för din kommentar i min blogg. Åhh vilken underbar trädgård du har. I sommar ska vi försöka göra iodning vår trädgård. Köpte huset vi bor i förra våren och det är i sommar vi får tid att fixa trädgården. Längtar....

  Här snöar det för fullt idag IGEN och jag är duktigt less, ligger sjuk sen 2 veckor och Nu får solen och våren banne mig komma, så man kan hämta lite krafter....

  Ha en fin helg!

  Lägger till dig som följare.....

  Kram
  Måd

  SvaraRadera

Tack snälla du för att du tar dig tid att skriva en rad.