lördag 20 februari 2010

Om du vänder dig om...

Om du vänder dig om och ser andra sidan i vår hall så finns det först en liten rar spegellampett, här utan ljus. Också ett loppisfynd som jag målat och shabbat.

Här syns en liten del av skåpet som jag tidigare visat bilder på, då fick ni se hur det såg ut i skåpen. En ljuvlig madonna har sällskap av några änglar och en liten spegel.
På skåpets insida har jag skrivit
De vackraste sakerna i livet
Kan inte ses eller röras
De ska kännas i hjärtat.

Är det inte sannt så säg

En stor fågelbur där fåglarna "smitit" ut står ovanpå skåpet.
De små grannbarnen är så förundrade över att de inte flyger sin väg.
Fågelburar är en annan sak som jag inte kan låta bli att ta med hem, denna följde med mig hem från en loppis, på samma som jag fyndade min älsklingspläd.

Och så lite mera tröst i det förb.......... snöandet. Denna bild tog jag på en av rosenbågarna i vår trädgård i somras, vilken rossommar det var. Till sist var jag tvungen att klippa min Rosa Helenae Lykkefund, så att vi inte fastnade när vi passerade. Den rosa godingen heter Constance Spry och är en av många vackra Austinrosor, gillar dem för de har så underbara dofter och färger. Och jag älskar att gå runt och "nosa".
Rosenbågen är gjord av en gammal gungställning och lite armeringsjärn. Man tager vad man haver.
Kram på er
Annelie

1 kommentar:

  1. hei,
    så skjønt i din gang,helt i min stil,elsker jo dette lyse religiøse stilen, å de orda har jeg å, i min stue,så sant så sant
    ønsker deg en fin kveld,
    klem fra sylvia

    SvaraRadera

Tack snälla du för att du tar dig tid att skriva en rad.